Welkom op Rosenrot

Welkom op Rosenrot

Welkom op Rosenrot.nl!

Welkom op mijn nieuwe domein. Een nieuw domein, een nieuwe naam, nieuw logo, een hele nieuwe start. Ik vond dat het tijd was voor een nieuw begin. Op Lights Through The Rain heb ik precies uitgelegd waarom ik naar een nieuw domein verhuisd ben. Mocht je dat nog niet gelezen hebben, maar ben je wel nieuwsgierig nu? Klik dan eventjes HIER.

Rosenrot staat voor mij voor bloeiende rozen. Het is letterlijk vertaald namelijk ‘rozenrood’ of iets minder letterlijk ‘rode rozen’. Ik heb het inderdaad afgeleid van het vijfde album van Rammstein dat ‘Rosenrot’ heet maar verder associeer ik de naam van mijn blog niet met die band.

Op mijn nieuwe blog ben ik van plan om niets te moeten, maar gewoon lekker te doen wat ik wil. Als ik een dag geen zin heb om te schrijven, dan doe ik dat gewoon niet. Dat is namelijk wat ik geleerd heb op mijn vorige blog: als ik mezelf ga dwingen is de plezier er heel snel van af. Ik hoop in ieder geval dat jullie met plezier mijn blogposts lezen!

De Facebookpagina van Lights Through The Rain gaat veranderen naar die van Rosenrot. Als je hem al geliked had dan hoef je helemaal niets te doen!
Morgen zal de eerste echte blogpost online komen hier. Ik kan niet beloven dat ik iedere dag wat schrijf, maar ik ga in ieder geval mijn best doen om er een leuke blog van te maken!

Liefs, Marleen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu