Music Monday #1

Wat is er nou mooier dan je nieuwe blog beginnen met muziek? Vandaag zet ik de nummers waar ik de afgelopen tijd veel naar heb geluisterd op een rijtje. Happy Music Monday!

    1. Hurts – Beautiful Ones
      Hurts is sowieso een van mijn favoriete bands. Ik ben dan ook zeer enthousiast dat zij terug zijn met een nieuw nummer!

2. Zebrahead – Who Brings A Knife To A Gunfight
Eigenlijk heb ik hier gewoon niets aan toe te voegen. Dit was echt zo’n enorm feest, laatst in Burgerweeshuis dat ik dit nummer een paar dagen lang niet uit mijn hoofd kreeg. WE WANNA PARTY PARTY!

3. Bazart – Lux
Een nieuwe single van Bazart, maar geen nieuw nummer helaas. Deze is afkomstig van het debuutalbum Echo. Maar wat een fantastisch nummer is het toch!

4. Alt-J – In Cold Blood
Ik ga Alt-J eindelijk live zien op Rock Werchter. Het is echt een fantastische band en ook de tweede single van het aankomende album is echt fantastisch. Daarom vandaag op dit lijstje!

5. Gorillaz – Ascension
Dit nummer werd in een van de kamers van het Gorillaz Spirit House in Amsterdam gedraaid. Ik heb hem daarna een paar dagen in m’n hoofd gehad. Wát een tune!

6. Motionless In White – Rats
Eindelijk weer een nieuw album van Motionless In White. Iedere keer is het weer een complete verrassing wat die band gaat doen qua sound maar ik vind het weer echt heerlijk om naar te luisteren. De opener van het album, ‘Rats’, is dus sowieso mijn favoriet!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu