Life update #1: Het stressen is voorbij! … Voor nu

Het is overduidelijk alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een blogpost geschreven heb, ondanks dat ik onwijs enthousiast was (en ben!) over mijn nieuwe blog. Vandaag krijgen jullie een soort van life-update. De reden van mijn afwezigheid en hoe alles nu gaat!

Mocht je mijn vorige blog, Lights Through The Rain, gevolgd hebben, dan weet je misschien wel dat ik in september 2016 aan een nieuwe studie begonnen ben: Communicatie IEMES. Het doel van dit jaar was dus om mijn propedeuse te halen. Of dat gelukt is weet ik nog niet, maar ik heb de afgelopen weken alles in de strijd gegooid om het maar te halen. Ik kan mijn propedeuse dit jaar nog halen namelijk! Ik heb wekenlang aan mijn verslagen gezeten, die moest ik vorige week allemaal inleveren en vandaag (dinsdag 13-6) had ik mijn laatste tentamen. Het enige wat ik nu dus kan doen is achterover hangen en wachten tot de cijfers binnen rollen. Het voelt echt heel raar om geen enorme ‘to-do list’ meer te hebben.¬†Mochten er vakken zijn die ik niet gehaald heb, dan moet ik die over twee weken gaan herkansen. Ik hoop in ieder geval dat het niet al te veel herkansingen zijn!

Het is dus dan ook mijn bedoeling om de komende tijd weer vol aan het bloggen te gaan. Ik heb er zin in, ik zit vol inspiratie!

Twee maand geleden ben ik ook op kamers gegaan. Hier heb ik ook nog niets over kunnen schrijven door alle hectiek rond school én het wennen aan in een ander huis wonen maar ook hier zal ik binnenkort over gaan bloggen.

Verder weet ik ook niet meer precies waarover ik wel en niet over geblogd heb toen ik nog op Lights Through The Rain blogde. Ik heb besloten dat ik dat niet allemaal terug ga zoeken dus als er eens een blogpost online komt over een onderwerp waar ik al over geschreven heb, sorry daarvoor! Ik doe ook maar gewoon wat ik leuk vind.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu