30 Day Challenge

Voor een van mijn schoolvakken moet ik een ’30 day challenge’ doen. Vandaag vertel ik wat het inhoudt en wat ik voor challenge doe.

Een 30 day challenge begint eigenlijk altijd op de 1e van een nieuwe maand. Omdat onze lessen allemaal een beetje door elkaar gegooid zijn met dat vak begon onze 30 day challenge op 16 oktober. Halverwege de maand dus. Voor mij is dat best een lastig dingetje want op 1 november begint de National Novel Writing Month, wat betekend dat ik een heel boek ga schrijven in één maand tijd (in principe is dit ook een 30 day challenge!). Over de NaNoWriMo schrijf ik begin november nog een blog!

Goed. De 30 day challenge voor school dus. Het is de bedoeling om een challenge te kiezen die in een van je passies ligt. Nou hou ik dus enorm veel van schrijven en heb ik ook 3 boeken van ‘642 things to write about’ liggen. Ik heb besloten om elke dag minstens één plot uit een van deze drie boeken te schrijven. Dit is een klein dingetje, makkelijk om te doen én heel erg leuk. Ik weet nog niet precies of ik dit ga combineren met de NaNoWriMo maar ik heb nog eventjes de tijd om daar over na te denken.

Het is tevens alweer een tijdje geleden dat ik mijn bulletjournal gebruikt heb. Vanaf november wil ik ook dit weer gaan oppakken zodat ik dan in mijn habit-tracker kan bijhouden wanneer ik mij netjes aan mijn 30 day challenge heb gehouden. Ik wil het namelijk niet bij deze maand houden, ik wil het vaker gaan doen. Nu moet ik toegeven dat ik het al wel vaker gedaan heb maar ik wil er echt een gewoonte van gaan maken. Je weet nooit wat er uit komt rollen! Ook zal ik jullie op de hoogte houden van mijn 30 day challenges door middel van blogposts. Hoe leuk is dat?

Doe jij ook een 30 day challenge? Laat het me weten in een reactie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu