Photo Diary: juni week #2

Het is tijd dat ik weer ga bloggen. Ik begin weer met een photo diary!

Afgelopen zondag heb ik de Cityrun in Zutphen gelopen. Ik liep 5kilometer, dit heb ik in 30:34 gedaan. Een halve minuut over de tijd die ik wou (30:00) maar ik ben toch trots!

Tevens zondag kocht ik een plantje, ik heb hem op het graf van Mack geplant.

Donderdag ging ik aan de slag om een HDD in mijn nieuwe pc te zetten. Dit lukte me eerst niet helemaal maar met de hulp van een vriend via whatsapp kreeg ik het toch voor elkaar!

Vrijdag had ik mijn laatste tentamen. Omdat mijn fiets in Zutphen is ging ik even langs mijn kamer om mn fiets op te halen en mee te nemen naar huis. Ik weet weer waarom ik het niet fijn vind om met een fiets met de trein te reizen.

Toen ik ging gamen mocht Roos even meekijken. Ze was nogal beduusd en lag een tijdje zo op mn bureau. Ik heb hier goed om gelachen!

Zaterdag reden er geen treinen tussen Zutphen en Apeldoorn. Toevallig gingen mn ouders ook naar Apeldoorn en brachten ze me met de auto naar Julian.

Eenmaal bij Julian kaapte ik z’n pc even en speelde ik wat Fallout. Ik heb deze game onlangs ontdekt door Julian en ik vind het echt te leuk!

Dat was het alweer. Ik hoop volgende week wat meer foto’s te hebben gemaakt! Ik weet nog niet wat voor blogschema ik ga aanhouden maar er gaan zeker weer meer posts aankomen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu