Birthday TAG

Ik ben vandaag jarig dus ik vond het tijd worden voor de birthday TAG! Een aantal vragen over mijn verjaardagen, cadeautjes die ik heb gehad en of ik van feestjes hou.

 1. Wanneer is je verjaardag?
  Vandaag! En mocht je dit op een later moment lezen: 19 juni!
 2. Hoe oud wordt je?
  23 alweer… Of zoals blink-182 zegt: “no one likes you when you’re 23”
 3. Wat is het favoriete cadeautje dat je ooit kreeg?
  Ik heb best toffe cadeaus gehad in de afgelopen 23 jaar. De leukste cadeaus krijg ik nog altijd wel van mijn ouders. Toen ik 9 werd volgens mij kreeg ik een radio, die gebruik ik nog altijd. Toen ik 17 werd kreeg ik autorijlessen en toen ik 18 werd kreeg ik een nieuwe lens voor mijn camera. Ook mijn discman van heel vroeger (toen was ik een jaar of 7?) heb ik hier nog ergens liggen. Echt een favoriet cadeautje heb ik dus niet, maar dit zijn allemaal wel hele toffe cadeaus geweest.
 4. Geef je een feestje dit jaar?
  Ik heb mijn verjaardag twee weken geleden met vrienden gevierd. Dat was erg gezellig! Normaal ben ik niet zo van de feestjes maar dit was zeker voor herhaling vatbaar.
 5. Hoe vier je meestal je verjaardag?
  Met vlaggetjes, taart, pannenkoeken en familie!
 6. Wat is je meest memorabele verjaardag?
  Dat is toch zeker mijn 15e verjaardag want die dag stond Muse in het Goffertpark in Nijmegen en daar was ik uiteraard bij! Ook mijn 20e verjaardag was erg tof want die vierde ik op Jera On Air.
 7. Als je oneindig veel geld had, wat zou je dan doen voor je verjaardag?
  Ik weet niet helemaal of ze hier bedoelen dat ik een knalfeest wil geven of dat ik mezelf cadeautjes wil geven? Eigenlijk zou ik niet echt een groot feest willen geven ofzo. Daar hou ik nou eenmaal niet zo van. En mijn verjaardagen zijn eigenlijk wel prima zoals ze nu zijn!
 8. Wat is je verlanglijstje?
  Op het moment van schrijven is het pas 18 juni en heb ik mijn cadeautje nog niet. Ik heb in ieder geval een sporthorloge gevraagd van mijn ouders. Donderdag zien jullie wat ik allemaal gekregen heb!
 9. Als je nog maar één verjaardag zou hebben, wat zou je dan doen?
  EAT ALL THE CAKE
 10. Laat een verjaardagsfoto zien
  Ehhh… Die heb ik niet echt?
 11. Heb je verjaardagstradities?
  We mogen hier altijd kiezen wat we eten als we jarig zijn. Ik kies altijd voor pannenkoeken, maar die moeten wel door mijn vader gebakken worden want die zijn gewoon het lekkerst.
 12. Wat is het favoriete onderdeel van je verjaardag?
  TAART
 13. Wat is veel veranderd sinds je vorige verjaardag?
  Eigenlijk niet echt veel… Het enige dat echt veranderd is is dat ik nu een relatie heb, denk ik?
 14. Heb je ooit een surpriseparty gehad of eentje georganiseerd voor iemand?
  Nee, beide niet!

Dit was de verjaardagstag alweer! Als je nog dingen wil weten over mijn verjaardag, laat vooral een reactie achter!

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Sluit Menu