Birthday Haul

Afgelopen dinsdag was ik jarig, iets wat jullie al hadden kunnen lezen in de Birthday TAG die toen online kwam. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal gekregen heb!

Ik moet toegeven: veel cadeautjes heb ik niet gehad. Ik vraag namelijk altijd vooral geld van mijn familie. Mijn cadeautje van Julian komt nog dus die staat nog niet in deze blogpost.

Van mijn ouders kreeg ik een sporthorloge, de Fitbit Charge 2. Ik wou al een langere tijd een sporthorloge hebben om te gebruiken met hardlopen. Ik ben van plan om eens een conditietest te laten doen en met deze resultaten en een sporthorloge kan ik dan meer gericht gaan trainen. De Fitbit Charge 2 is een vrij smal horloge met een paar handige functies. Ik zal hier binnenkort nog een blogpost over schrijven.

Mijn oma gaf me deze glazen van Blomus. Ik had ze al een tijdje gezien bij Albert Heijn want je kon er voor sparen. Omdat ik zelf nauwelijks boodschappen doe en mijn moeder nooit bij Albert Heijn, dacht ik dat het alleen bij kijken bleef. Het zijn namelijk hele mooie, dikke glazen. Ik ben hier zeker erg blij mee!

Mijn tante gaf me een boek, zoals bijna elk jaar. Dit jaar is het ‘Norse Mythology’ van Neil Gaiman. Ik ben echt heel benieuwd naar dit boek! Ik had er nog nooit van gehoord maar ik vind Noorse mythologie erg interessant dus ik heb echt zin om dit boek te lezen.

Van mijn vrienden kreeg ik vooral drank, die diezelfde avond alweer bijna op is gegaan. Ik kreeg een fles groene Sours, een fles Limoncello en twee flessen wijn. De wijn zit nog dicht, de limoncello en sours zijn dus al half op. Oeps!

Het cadeautje van Julian krijg ik dus nog, misschien dat ik binnenkort nog eens een optie heb om het in een blogpost te laten zien. Dit was in ieder geval wat ik dit jaar heb gekregen voor mijn verjaardag!

Geef een reactie

Sluit Menu