Photo Diary: Augustus week #1

Ondanks dat ik vrij weinig foto’s heb gemaakt de afgelopen week, toch een photo diary! Ik vind het altijd lastig om te beslissen welke maand ik er bij moet zetten als de maand midden in de week wisselt. Ik heb hier maar gekozen voor augustus. Enjoy!

Zondag liepen Julian en ik de Kermisrun in Tilburg. Over en door attracties, zo onwijs leuk! We hebben er een uur over gedaan omdat we overal moesten wachten maar het was echt heel erg leuk om te doen.

Nina genoot van kriebels.

Ik was begonnen met het opruimen en iets veranderen van mijn kamer. Chaos is dan niet uitgesloten!

Volgens mij wou Nina me vermoorden met haar positie op de trap. Ze weet vast dat ik die trap doodeng vind…

Ylga was creatief met haar halster en hooi.

Ik kreeg een nieuwe tas binnen van Wish. Er zijn nog meer spullen onderweg, ik ga zeker eens een blogpost maken met eenĀ Wish haul!

Zaterdagavond zat ik weer eens oog in oog met de trol in de wc bij een vriend thuis. Naar de wc gaan is dan toch een stuk ongemakkelijker haha!

Het waren zoals ik al zei niet heel erg veel foto’s. Hopelijk heb ik er volgende week wat meer maar ik word vrijdag geopereerd aan mijn onderkaak dus ik weet niet of ik de blogpost van volgende week op tijd online krijg. Ik ga over mijn operatie in ieder geval ook nog wat blogposts schrijven, hier lezen jullie komende week meer over!

Geef een reactie

Sluit Menu