Photo Diary: Augustus week #2

Ondanks dat deze Photo Diary wat laat is, wil ik m alsnog online zetten. De reden waarom hij zo laat is lees je ook hier!

Op vrijdag zou ik geopereerd worden dus ik probeerde nog wat extra gewicht te sprokkelen omdat ik daarna 3 weken niet fatsoenlijk kan eten. Ik heb de hele week onzinnig veel gegeten.

Dit eten had ik gehaald om me gezelschap te houden bij het editen van wat video’s op de B-FM redactie.

Toen ik op woensdag ging rijden waren er echt heel veel vliegen en Ylga had er onwijs veel last van. Ik kocht daarom een vliegenmasker en nu ziet ze er uit als een mislukte zebra.

Ik ging eventjes met Maaike en haar vriend de stad in. Bij de lokale game-winkel en videotheek kwam ik deze figures van Assassin’s Creed karakters tegen. Ik nam Jacob Frye mee.

Hier zijn de foto’s omgedraaid en ik kreeg ze niet in de juiste volgorde. Toen ik zaterdag thuis kwam uit het ziekenhuis deed ik een kleine poging om wat te gamen. Dit was nogal vermoeiend bleek later dus ik ben na een uurtje alweer in bed gaan liggen.

Vrijdag werd ik dus geopereerd aan mijn onderkaak. Ik moest om 7:15 in het ziekenhuis zijn zodat ik om 8:00 al onder narcose zou zijn maar ik werd uiteindelijk om 7:30 pas uit de wachtruimte gehaald en ging om 8:30 pas onder narcose. Alles is gelukkig goedgegaan en ik mocht zaterdagochtend ook gewoon weer naar huis. Jullie lezen de komende weken op mijn blog waarom ik een operatie onderging, hoe de operatie me afging en het eindresultaat!

Het waren nogal weinig foto’s maar ik wou ze toch even laten zien. De komende weken gaan de photo diaries ook niet veel bijdragen omdat ik dus niets kan maar ik zal ze wel online zetten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu