Life update

Life update

Het is eigenlijk beschamend hoe weinig ik nog schrijf voor mijn blog – en eigenlijk gewoon schrijf in het algemeen. Tijd om dat weer eens op te pakken! Ik begin met een ‘life update’.

Hetgeen waar ik veel mee strugglde sinds het begin van Rosenrot is dat ik eigenlijk gewoon niet wist waar ik over moest schrijven. Op mijn vorige blog probeerde ik nog wel eens te schrijven over make-up maar eigenlijk boeit me dat helemaal niet zoveel. Ik gebruik tegenwoordig eyeliner en een beetje mascara. Meer niet. Ik heb geen zin in oogschaduw en ik ben niet echt het type voor lippenstift.

Maar waar moet ik dan over schrijven? Ik heb besloten dat het een beetje van alles en niets wordt. Ik wil gaan schrijven over mijn studie, de minor die ik net begonnen ben, ik wil de blogserie over mijn kaakoperatie afmaken aangezien ik die ooit gestart ben en nooit afgemaakt heb. Ik wil schrijven over nieuwe games die ik speel, over boeken die ik lees en muziek die ik ontdek. Misschien dat ik ga schrijven over mijn switch van dressuur naar western met Ylga en de lessen die ik daarvoor heb. Want dat zijn dingen die mij bezighouden.

Ik ga in ieder geval hard aan de slag de komende weken. Het is tijd om weer eens een planning te maken. Wat wil ik wanneer schrijven? Wat moet er in elke blogpost komen? Etc. Het is in ieder geval tijd dat ik weer eens wat ga creëren want dat heb ik de afgelopen tijd ongelofelijk gemist. Betekent dit ook dat mijn YouTube kanaal weer tot leven komt? Jazeker! Ik ga binnenkort weer beginnen met het opnemen, monteren en online zetten van video’s. De gehele uitlijning daarvan weet ik nog niet precies, maar het wordt leuk, dat staat vast.

Daarnaast wil ik beginnen met podcasts. Hier weet ik nog niets echt precies vanaf maar dat komt ook nog wel. Ik ga binnenkort in ieder geval eens een microfoon bestellen om mee te beginnen en dan zullen we zien waar dat schip strandt. Ook daar heb ik enorm veel zin in want ik zit boordevol ideeën.

Ik hoop in ieder geval dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over mijn come-back op het Internet. Ik heb me een tijdje afzijdig gehouden omdat ik dat even nodig had, maar het is tijd dat ik terugkom.

Guess who’s back? Back again? Marleen’s back, tell your friends!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu