Maart doelen

Is het te laat om nog een blogpost over maanddoelen te schrijven als de maand al een week oud is? Nee toch? Bij deze: mijn doelen voor maart.

Ik probeer elke maand doelen voor mijzelf op te stellen zodat ik iets heb om naar toe te werken. Dit is ook handig voor de minor die ik momenteel volg (waar ik ook nog over ga schrijven) want daar moet ik elke twee weken nieuwe doelen voor mijzelf opstellen. Iets meer druk maar dat maakt het juist iets spannender. Ik weet van mezelf dat ik dingen in een maand tijd kan behalen, kan ik het ook in twee weken tijd?

Voor deze maand heb ik slechts een aantal doelen. Niet veel bijzonders, maar toch iets om naar toe te werken.

 • 5 km hardlopen
  Mijn conditie is de afgelopen maanden echt zwaar achteruit gegaan. Mijn doel is om deze maand weer 5km te achtereen te lopen. Let’s go!
 • 60 uur werken
  Ik heb sinds kort een nieuwe baan waarvoor ik minimaal 15 uur in de week werk. Ik mag meer werken maar het minimum is dus 15 uur. Vorige maand redde ik het niet ivm tentamens maar deze maand wil ik er overheen!
 • Quality time geven aan Ylga en Jasmijn
  Omdat ik de afgelopen maanden nauwelijks op stal ben geweest door stage en tentamens, heb ik wat in te halen bij mijn dames. Dat ga ik deze maand extra goed doen!
 • Op de rem trappen als dat nodig is
  Ik hou ervan om flink gas te geven, maar soms geef ik net iets te lang of teveel gas. Dat zorgt ervoor dat ik extra stress krijg en dat is niet de bedoeling. Tijd om mijn leven goed op orde te krijgen en om soms even een keertje af te remmen. Dan doe ik maar iets minder…

Het zijn zeker niet de minste doelen. Ik heb nog een doel maar daarvoor ga ik nog een aparte blogpost voor schrijven. Deze komt binnenkort online!

Stel jij maanddoelen op voor jezelf? Laat een reactie achter waarom je dat juist wel of niet doet!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu