Mei doelen

Een nieuwe maand, tijd voor nieuwe doelen! Vandaag zet ik mijn doelen van mei op een rijtje en blik ik terug op de vorige maand.

Oké, ik heb dus voor april geen doelen opgesteld voor mijn blog. Wél ben ik voor mijn minor flink aan de slag geweest! Ik kijk terug op de doelen van maart en ik vertel wat ik voor mijn minor gedaan heb.

Terugblik maart doelen:
5km hardlopen: gelukt! Bijna gelijk de eerste week al, zelfs. Ik ben gewoon gaan rennen en ik heb het gehaald! Ik heb op het moment van schrijven al wel vaker de 5km gelopen, dus ik kan met zekerheid zeggen dat ik dit gehaald heb. Ik heb in april vrij weinig hardgelopen. Ik wou wel heel graag, maar ik kreeg enorme blaren van mijn hardloopschoenen. Vorige week ben ik naar een winkel voor hardlopen geweest en ik heb nieuwe schoenen gekocht. Tijd om weer lekker kilometers te maken!

60 uur werken: ook gelukt! Ik ben diehard aan het werk geweest en ik heb mijn geplande uren allemaal gehaald. Ik wil vanaf deze maand zelfs wat meer gaan werken omdat ik het echt enorm leuk vind!

Quality time geven aan Ylga en Jasmijn: Check! Ik heb heerlijk veel met Ylga gereden, we zijn op buitenrit geweest naar het Bronsbergenmeer waar we heerlijk door het water hebben lopen plonzen en ik ben ook met Jasmijn aan de slag geweest. Ik zal binnenkort een blogpost maken over wat ik allemaal met Jasmijn nog doe, aangezien zij alweer 30 is!

Op de rem trappen als dat nodig is: ook dat heb ik gedaan. Na mijn tentamens was ik enorm gestresst door al het leren en het vele werken wat ik daarnaast nog deed. Ik heb toen besloten om een week wat minder te werken en dat heeft me zeer goed gedaan. Ik heb lekker paardgereden en gesport die week en heb even niets aan mijn hoofd gehad. Heerlijk!

Terugblik minor:
Mijn doel voor mijn minor is duidelijker krijgen voor mezelf wat ik na mijn studie wil gaan doen, en weer dichter bij mezelf komen. Ik was mezelf weer een beetje aan het verliezen de laatste tijd: ik had niet echt meer zin om dingen te ondernemen en mijn creativiteit was echt compleet weg. Ik heb de afgelopen week veel blogposts in het voren geschreven, ik heb een junk journal gemaakt en ik heb weer nieuwe verf gekocht! Tijd om weer lekker creatief bezig te zijn. Binnenkort ga ik ook weer de radiostudio in. Dat is iets wat ik al een hele tijd niet meer gedaan heb maar ik kan niet wachten om weer lekker plaatjes te gaan draaien en erover te vertellen! Deze minor helpt me nu al enorm om goede doelen voor mezelf op te stellen en om ook echt aan mezelf te werken. Heerlijk!

Mei doelen:
En dan nu waar deze hele blogpost dus eigenlijk om draait: mijn doelen voor mei.

  • 10 kilometer hardlopen. 13 kilometer is het punt waar ik stopte met hardlopen, een hele poos geleden. Ik weet van mezelf dat ik – nu ik nieuwe schoenen heb – die 10 kilometer makkelijk moet kunnen halen. Ik heb er zin in!
  • Gezond eten en drinken. Ik heb de neiging om nogal snel een glas cola te pakken of dat extra koekje. In het weekend drink ik graag wijn en eet ik chips maar ik merk dat dit mij tegenstaat in mijn doel om een sixpack te trainen (dit is een doel die je niet terug gaat zien in mijn maanddoelen omdat het nogal een lang proces is). Maar om die reden wil ik dus nog weer minder gaan snoepen en in plaats daarvan gezonde alternatieven nemen! Kom maar door met het fruit en de ongezouten nootjes!
  • Orde in de chaos krijgen. Ja daar bedoel ik mijn slaapkamer dus mee. Ik ruim op en de dag erna is het weer de grootste chaos ever. Ik weet niet hoe ik het doe, maar het is iets wat ik zeker aan wil gaan pakken!
  • Minder op social media. Social media is iets wat mij elke dag ontzettend veel tijd kost en wat dus eigenlijk ook gewoon compleet onzinnig is. Ik heb geen zin meer om elke paar minuten op Instagram te kijken en om geen enkele tweet te willen missen. Ik weet nog niet precies hoe, maar ik ga mijn schermtijd flink terugdringen de komende weken!

Dit lijken me genoeg doelen voor de komende maand. Ik heb er zin in om hier aan te gaan werken!

Stel jij elke maand ook doelen op voor jezelf? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu