Photo diary: april week #4

Het is een hele tijd geleden sinds ik weer eens een foto overzicht van mijn week op mijn blog heb geplaatst. Ik heb deze week een aantal foto’s gemaakt waarvan ik het leuk vind om ze te delen!

Zondag 21 april stond Hollywood Undead in 013 Tilburg, waar ik uiteraard bij was. Na het concert zaten we nog even op een terrasje om de hoek bij 013 en toen kwam bijna de hele band langs lopen! Ik ben met ze allemaal op de foto geweest.

Dinsdag had ik Roos een tomaat gegeten. Ze zag eruit alsof ze een moord had gepleegd ipv tomaat gegeten… Woensdagochtend lag Nina bij me in bed toen Julian al naar zijn werk was.

Woensdagmiddag ging ik met twee stalgenootjes naar het Bronsbergenmeer waar we heerlijk door het water hebben gelopen.

Donderdag kwam het nieuwe nummer van Rammstein, ‘Radio’, uit! Ik ben super hyped voor het nieuwe album. Donderdagmiddag heb ik nieuwe hardloopschoenen gekocht: Asics. Ze lopen heerlijk!

Nina had in de nacht van donderdag op vrijdag de hele tijd aan de deur lopen zeuren maar ze kwam er niet in. ’s Ochtends mocht ze er eindelijk in en daar was ze zeer gelukkig mee. Vrijdagavond speelde ik Rocksmith in de woonkamer omdat mijn ouders niet thuis waren. Groot scherm en goed geluid!

Zaterdag kwamen we langs het spoor dit eenzame hekje tegen. Ik vermoed dat ze de rest er nog omheen gaan bouwen maar het zag er best grappig uit. Zondag hebben Julian en ik weer een uur in de sportschool besteed. Daarna hebben we nog een half uur hardgelopen!

Dat was mijn week alweer! Ik zal mijn best doen om vaker weer een foto overzicht op mijn blog te zetten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu