Rosenrot gaat offline

Ik hoor nu iedereen denken: “ALWEER?” Maar ja, alweer. Ik heb besloten om niet verder te gaan met Rosenrot en om te gaan bloggen op een nieuw domein.

Ik ben natuurlijk al eerder van een blog geswitcht: van Lights Through The Rain naar Rosenrot. Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt, heb ik in de jaren dat ik blogde op Rosenrot nauwelijks wat gepubliceerd. Op de een of andere manier voelde ik me niet connected met Rosenrot. Het logo vond ik echt fantastisch maar het voelde allemaal niet mij.

Daarom heb ik – na lang nadenken, wikken en wegen – besloten om Rosenrot offline te halen. Ik ga door met bloggen op marleensnelder.nl. Ik heb hiervoor gekozen omdat deze URL gewoon letterlijk uitstraalt dat ik het ben – want het is mijn naam! Een aantal blogposts van Rosenrot verhuizen mee, zodat de pagina al iets gevuld is. Ik zal de URL’s in de Facebookberichten gaan aanpassen zodat deze nog steeds makkelijk te bereiken zijn.

Ik hoop dat jullie mijn blijven volgen op mijn nieuwe domein. De naam van mijn Facebookpagina zal veranderen naar Marleen Snelder. Ik hoop dat het zo allemaal wat toegankelijker wordt en dat ik ook weer meer plezier krijg in het bloggen. Ik heb al heel wat berichten als concept staan op Rosenrot, die niet fijn voelden om te publiceren. Ook deze berichten zullen mee verhuizen.

Het is tijd dat ik me niet meer verberg achter een verzonnen naam, maar dat ik lekker ga schrijven onder mijn eigen naam. Want dat vind ik leuk. Ik ga schrijven waar ik over wíl schrijven. Dat gaat voornamelijk hardlopen en waarschijnlijk ook paardrijden zijn. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen, en zo niet, dan vind ik dat jammer maar het is mijn keuze om over deze onderwerpen te schrijven.

Bedankt voor het volgen van Rosenrot de afgelopen jaren, ondanks dat ik zo inactief was.

Rosenrot gaat offline op 3 mei 2020.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu