Hoi! Welkom op mijn blog. Aangezien achter elke blog een persoon zit, zal ik me eens voorstellen.

Mijn naam is Marleen, ik ben op het moment van schrijven 21 jaar. Schrijven is een grote passie van mij en dat vertaal ik op het moment in het bloggen. Verder ben ik actief in de journalistiek. Dit doe ik bij de lokale radio van Zutphen, B-FM en op mijn muzieknieuwswebsite: PunkX Magazine.
In het dagelijks leven ben ik student CO IEMES in Tilburg. Ik zit nu in het eerste jaar van mijn studie en sinds kort zit ik ook op kamers.

Naast bloggen houd ik ook erg veel van sporten. Ik rijd paard sinds ik 9 ben. Op mijn 13e ben ik een hele leuke Fjordenmerrie gaan huren: Ylga. Zij is op het moment van schrijven 14. Ook loop ik hard, ik hoop in 2017 een halve marathon te lopen maar tot zover gaat dat nog niet heel voorspoedig.

Op mijn blog vind je totaal uiteenlopende onderwerpen. Ik zal bijvoorbeeld gaan bloggen over mijn favoriete muziek, maar ook over het leven als student op kamers en over boeken die ik gelezen heb. Daarnaast zullen er ook onderwerpen langskomen die ik tegenkom in het dagelijks leven.

Muziek is een grote factor in mijn leven. Ik ga heel vaak naar concerten en ik ben dan ook altijd bezig met het ontdekken van nieuwe muziek. Op dit moment luister ik heel veel naar Bazart maar mijn favoriete band is en blijft toch echt Hurts.

Ik hoop dat dit genoeg informatie over mijzelf is, mocht je nou nog iets hebben wat je heel graag wil weten, schroom dan niet en stuur me een berichtje!

Sluit Menu